LINDT a fost primul care a introdus pe piață batonul inovator de ciocolată ultra-subțire EXCELLENCE - acesta a contribuit la popularizarea ciocolatei cu un conținut foarte ridicat de cacao. Acesta este conceput pentru a se topi rapid, eliberând o aromă și o savoare excepționale și oferind, de asemenea, o senzație unică și elegantă în gură.
Perfect echilibrată între nu prea amară și nu prea intensă, această ciocolată întruchipează esența boabelor de cacao cu aromă de cafea prăjită și lemn.
LINDT - ciocolată elvețiană de cea mai înaltă calitate. Binecunoscută și recunoscută pentru gustul unic, de neegalat și textura plăcut topită. Crearea unei astfel de ciocolate este o artă care necesită cunoștințe profunde, experiență pe termen lung și dedicare pentru o calitate fără compromisuri. Calității i se acordă cea mai mare atenție - de la selectarea materiilor prime, procesul de producție, până la ambalare și prezentare. Maeștrii ciocolatei LINDT, conduși de pasiune, dedicație și un spirit inovator, creează o plăcere inegalabilă a ciocolatei LINDT încă din 1845.
-----
Ingrediente: masă de cacao, cacao cu conținut redus de grăsimi, unt de cacao, zahăr din trestie nerafinat, vanilie. Poate conține urme de NUCI, LAPTE, SOIA, semințe de SUSAN și GRÂU. Extracte solide de cacao - cel puțin 85%.
Valoare nutrițională per 100g.:
- Valoare energetică 2413,00 kJ / 584. 00 Kcal,
- Grăsime 46g,- din care grăsimi saturate 28g,
- Glucide 19g,
- din care zaharuri 11g,
- Proteine 12,5g,
- Sare 0,02g.
Se păstrează într-un loc răcoros și uscat. Țara de origine: Franța: Franța.
Distribuitor: UAB Eugesta, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lituania.
Greutate netă: 100g.